En este momento estás viendo ISIL a Badalona Televisió

ISIL a Badalona Televisió

El passat 12 de maig al programa de Badalona Tres60° es va emetre un reportatge informatiu en el qual s’explicaven els diferents projectes de l’Associació ISIL.

A través de les entrevistes tants als professionals de l’equip directiu com a l’equip d’educadores, es presenten els programes que actualment s’estan portant terme a l’entitat, centrats en l’acollida, atenció i acompanyament de persones joves en situació de risc d’exclusió social; sobretot joves migrats, joves extutelats i mares joves amb fills/es petits a càrrec.

L’entrevista també va donar l’oportunitat de presentar el nou projecte que ben aviat iniciarà l’Associació ISIL, la creació d’una empresa d’inserció laboral, en la que participaran, principalment, els joves que resideixen als pisos d’acollida que té l’entitat.

Amb aquesta nova creació es pretén donar continuïtat a la tasca socioeducativa que es realitza als pisos, ja que sovint la inserció laboral és una gran dificultat per a molts dels joves donada la seva situació administrativa. L’empresa d’inserció estarà enfocada a la realització de tasques de reformes i altres serveis, d’aquesta manera els joves que han fet formacions relacionades amb les diferents tasques a fer podran tenir un primer pas al món laboral.

Us deixem el reportatge sencer.