En este momento estás viendo Entrevista a Ràdio Estel

Entrevista a Ràdio Estel

El passat 15 d’abril es va emetre a Ràdio Estel l’entrevista a l’educadora de l’Associació ISIL, Montserrat Farrés.

L’entrevista al programa Àngels, patrocinat per la Fundació Roca i Pi, va servir per explicar els diversos projectes que tenim a l’entitat i com a poc a poc al llarg dels més de deu anys de la nostra existència hem anat creixent i poder atendre a més joves.

L’objectiu principal de l’Associació està centrat a oferir habitatge a aquells joves que es troben en situació de risc d’exclusió social i amb dificultats per accedir al mercat d’habitatge. A més a més els diversos projectes amb els quals treballem ofereixen als joves un acompanyament socioeducatiu per oferir autonomia i eines cap a una emancipació, sobretot que els joves puguis fer una formació que els permeti accedir al mercat laboral.

Podeu escoltar la notícia completa fent clic al botó.