Reportatge ISIL a Badalona Televisió

El passat 12 de maig al programa de Badalona Tres60º es va emetre un reportatge informatiu en el que s’explicaven els diferents projectes de l’Associació ISIL. A través de les entrevistes tants als professionals de l’equip directiu com a l’equip d’educadores, es presenten els programes que actualment s’estan portant  terme a l’entitat, centrats en l’acollida, atenció i acompanyament de persones joves en situació de risc d’exclusió social; sobretot joves migrats, joves extutelats i mares joves amb fills/es petits a càrrec. L’entrevista també va donar l’oportunitat de presentar el nou projecte que en breu iniciarà l’Associació ISIL, la creació d’una empresa d’inserció laboral, en a que participaran, principalment,  els joves que resideixen als pisos d’acollida que té l’entitat. Amb aquesta nova creació es pretén donar continuïtat a la tasca socioeducativa que es realitza als pisos, ja que sovint la inserció laboral és una gran dificultat per a molts dels joves que es troben amb través donada la seva situació de documentació. L’empresa d’inserció estarà enfocada a la realització de tasques de reformes i altres serveis, d’aquesta manera els joves que han realitzat formacions relacionades amb les diferents tasques a realitzar podran tenir un primer pas al món laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *