Coneix una mica més al Hamza

El Hamza és un jove que resideix a un dels pisos d’autonomia de l’associació. Com altres joves extutelats va participar a la campanya “Un callejón sin salida” engegada per FEPA per fer ressó de la dificultat en la que es troben molt joves alhora de renovar el seu permís de residència. Dins de la campanya, es van grabar un seguit de vídeos on els joves expliquen la seva trajectòria, quin ha estat el seu camí i també quines son les seves motivacions,els seus objectius i els seus somnis pel que dia a dia van fen passes endavant.

Us convidem a que veieu aquest vídeo, on el Hamza ens explica una mica més d’ell del seu passat i sobretot del seu futur!

https://www.youtube.com/watch?v=KQNUT8BX5Tk&feature=youtu.be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *